Gashaard kopen: dit zijn de voor- en nadelen! 0 64

Gashaard kopen

Wil jij dolgraag over een eigen gashaard beschikken? Zie je jezelf al helemaal zitten voor het prachtige vlammenspel van deze haard? Maar twijfel je nog? Dan ben je zeker niet de enige! De populariteit voor de gashaard is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Steeds meer mensen introduceren een Dru gashaard in hun woning. Maar waarom eigenlijk? Wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van een eigen gashaard? En belangrijker nog: zijn er ook nadelen die je moet weten? In dit artikel lichten we zowel de voor- als nadelen van een gashaard toe. Zo wordt het maken van de juiste beslissing direct een stuk eenvoudiger.

Voordelen van een gashaard

Laten we beginnen met de voordelen, want dat zijn er nogal wat! Het is dan ook geen wonder dat de populariteit voor de gashaard de afgelopen tijd steeds meer is toegenomen, want de voordelen zijn ongekend. Wij zetten ze hieronder voor jou op een rijtje:

  • De techniek heeft de afgelopen tijd niet stilgestaan. Waar de gashaarden vroeger vooral werden geweerd door hun kunstmatige uitstraling is dit tegenwoordig wel anders. Tegenwoordig geven de meest recente gashaarden juist een zeer indrukwekkend en realistisch vlammenspel. Ze zijn bijna niet meer te onderscheiden van een traditionele houthaard.
  • Een gashaard heeft veel minder onderhoud nodig dan een traditionele houtkachel. Dit komt voornamelijk doordat er geen sprake is van as of ander afval. Een keer per jaar een grondige schoonmaakbeurt is voldoende om de kachel mooi te houden.
  • Een Faber gashaard is ontzettend gebruiksvriendelijk. Deze wordt doorgaans geleverd met een afstandsbediening, zodat je de haard vanuit je luie stoel kunt bedienen. Geen gesleep meer met houtblokken of urenlang proberen om het vuurtje aan te krijgen, maar gewoon met een enkele klik op de knop genieten van een geweldig vlammenspel.

gashaard faber

  • Moderne gashaarden beschikken over een zeer hoog rendement. Hierdoor belast je het milieu minder en zullen je stookkosten omlaag gaan.
  • Een moderne gashaard is in vrijwel ieder interieur te verwerken. Hierdoor geniet je altijd van een prettige sfeermaker!

Nadelen van een gashaard

Natuurlijk zullen er altijd nadelen blijven bestaan. Dit geldt immers voor iedere haard. Het is aan jou de taak om te beslissen wat zwaarder weegt: de voor- of de nadelen? Neem gerust contact op met een professionele leverancier van gashaarden, zodat deze samen met jou de nadelen kan bespreken. Wij zetten hieronder de grootste nadelen voor jou op een rijtje.

  • Het grootste struikelblok van een gashaard is dat hier uiteraard een gasleiding voor nodig is. In de meeste bestaande woningen is deze standaard aanwezig, maar in nieuwbouwwoningen zien we dit steeds minder. Bovendien is de toekomst van aardgas niet zeker, daardoor weet je nooit of jouw gashaard in de toekomst nog gebruikt kan worden. Gelukkig zijn de meeste leveranciers van gashaarden al op zoek naar oplossingen voor de lange termijn. Vraag hier gerust naar!
  • Een gashaard beschikt over een zeer hoog rendement, maar zal nooit de optimale warmte van een houtkachel kunnen evenaren.
  • Veel gashaarden beschikken over een waakvlammetje dat dag en nacht brandt. Veel mensen hebben hier geen problemen mee, maar er zijn ook nog altijd mensen die dit geen prettig gevoel vinden. Gelukkig zijn er ook nog gashaarden te vinden die deze waakvlammetjes niet hebben. Dit nadeel is dan ook gemakkelijk te omzeilen.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks