Hier let je op bij het verzekeren van je elektrische auto 0 71

Hier let je op bij het verzekeren van je elektrische auto

Het is wel duidelijk dat er steeds meer elektrisch gereden wordt. Want waar eerst vooral de Tesla’s opvielen als elektrische auto’s, hebben veel grote automerken inmiddels ook elektrische auto’s uitgebracht. Men verwacht dan ook dat deze trend alleen nog maar al stijgen in de komende jaren. Hieraan is te zien dat we het steeds belangrijker vinden dat er goed omgegaan wordt met het milieu. Maar veel mensen rijden ook elektrisch omdat het andere voordelen biedt. Denk bijvoorbeeld aan financiële of technische voordelen van elektrische auto’s. Het lijkt er dus op dat elektrisch rijden steeds normaler wordt er er steeds meer gebruik van wordt gemaakt.

Maar bij elektrisch rijden veranderen er ook bepaalde zaken. Een goed voorbeeld daarvan is het verzekeren van je auto, en daar vertellen we je alles over in dit artikel.

Elektrische auto’s en premies

De premie van je autoverzekering hangt meestal sterk af van de waarde van de auto. En over het algemeen zijn elektrische auto’s vrij duur. Het is dus logisch dat de premie voor elektrische auto’s gemiddeld hoger ligt. Maar dit blijft naar verwachting niet het geval. Want door subsidies en andere financiële voordelen van de overheid, zal elektrisch rijden mogelijk steeds betaalbaarder worden. Daarnaast kan het zo zijn dat autofabrikanten de auto’s goedkoper kunnen produceren, omdat er bijvoorbeeld stappen worden gezet in betere technologie. Hierdoor verwacht men dat de kosten voor elektrisch rijden in de toekomst zullen dalen. Tot die tijd zal je het nog moeten doen met hogere kosten voor autoverzekeringen. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn? Vergelijk dan autoverzekeringen op de laagste prijs. Je kunt bijvoorbeeld een autoverzekering afsluiten via Geld.nl. Hier kun je verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken om zo tot de laagste prijs te komen.

Elektrische auto’s en premies

Kun je bij iedere verzekeraar terecht?

Gelukkig kun je bij iedere verzekeraar terecht voor je elektrische auto. Echter zijn er uitzonderingen voor bepaalde auto’s niet niet verzekerd worden. De auto moet bijvoorbeeld voldoende beveiligingsopties hebben, omdat het risico anders te hoog is voor verzekeraars. Zorg er dus voor dat je vooraf weet of de auto die je gaat kopen makkelijk verzekerd kan worden. Verzekeraars mogen deze auto’s weigeren, en dus wil je liever het zekere voor het onzekere nemen.

Het type verzekering

Welke verzekering kun je nu het beste afsluiten voor je elektrische auto? Het wordt aangeraden om een allrisk verzekering af te nemen. Het repareren van elektrische auto’s is namelijk in veel gevallen duurder dan ‘normale’ auto’s. De onderdelen zijn duurder, waardoor de al snel op kunnen lopen. Zorg er dus voor dat je volledige dekking hebt en verzeker je auto allrisk.

Ga je een elektrische auto verzekeren? Dan zijn er dus wel een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om vooraf altijd goed onderzoek te doen. Raadpleeg dus vooral enkele verzekeraars om erachter te komen of de auto die je op het oog hebt te verzekeren is. Gelukkig wordt elektrisch rijden steeds normaler, en is er dus steeds meer mogelijk. Laat je dan ook vooral niet tegenhouden wanneer je elektrisch wilt gaan rijden, want de voordelen voor jou én het milieu zijn enorm.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 19

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 29

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks