Met deze producten gaat je auto lekker lang mee 0 44

Met deze producten gaat je auto lekker lang mee

Of je nu in een spiksplinternieuwe bolide rondrijdt, of in een iets minder nieuwe, je wil natuurlijk dat jouw auto lekker lang mee gaat. Het liefst zonder al te veel kosten, onderhoud en schade. Gelukkig zijn er wel wat trucjes om je auto een beetje op weg te helpen.

Vochtvreter

Als je auto al een paar jaartjes oud is, zul je zien dat je steeds vaker last krijgt van condens in de auto. Ook als je er op een of andere manier vocht in je (nieuwe) auto is gekomen, bijvoorbeeld door een lekkend flesje of doordat er geknoeid is, kun je  hier last van krijgen. Condens aan de binnenkant wijst op teveel vocht ín je auto en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Merk je dat je hier last van krijgt, leg dan zo snel mogelijk een vochtvreter in de auto. Of beter nog, leg deze vanaf het moment dat je de auto hebt in de auto, voorkomen is altijd nog beter. Er zijn speciale luchtontvochtigers voor in de auto, er zijn zelfs herbruikbare varianten die na een rondje in de magnetron weer hun ding doen.

Dashcam

Een dashcam heeft eigenlijk twee doelen. Als eerste heb je hiermee bewijs mocht er wel een ongeluk gebeuren, met jouw auto of bijvoorbeeld voor je op de weg. Maar het heeft ook een preventieve werking. Je hoort namelijk steeds vaker dat men probeert door te rijden na een ongeluk(je). Heel vervelend als het niet jouw schuld is maar jij wel met de brokken achterblijft. Als je dashcam duidelijk zichtbaar is, zul je zien dat mensen om je heen op de weg beter opletten én dat, mocht er iets gebeuren, ze er minder snel vandoor gaan. Ze staan tenslotte, met kenteken en al, op de camera dus zijn door de politie makkelijk te achterhalen.

Benieuwd welke dashcams goed zijn? De beste uit de test is o.a. de Mio MiVue 785. Naast het vastleggen van beelden in HD kwaliteit detecteert dit slimme apparaatje ook flitspalen en dat is zeker handig!

Dashcam auto

Hotwax

Het oog wil ook wat. Was je auto dus regelmatig. Behalve dat dit er netjes uitziet, heeft het ook een nuttige kant: een deel van de carrosserie van auto’s bestaat meestal nog uit staal en dit is gevoelig voor roest. Door de auto regelmatig te wassen, verwijder je vuiligheid dat roest kan veroorzaken. Zeker in de winter, als er pekel gestrooid wordt, is dit belangrijk. Maar wassen alleen is niet voldoende. Om te zorgen dat vuiligheid minder makkelijk op de lak blijft plakken, kun je je bolide het best af en toe in de wax zetten. Dit kan bij een wasstraat, maar je kunt dit ook zelf doen, eventueel met behulp van een polijstmachine. De wax legt een laagje op de lak waardoor vuiligheid zoals pekel en vogelpoep niet zo makkelijk in kan vreten.

Onderhoud is altijd nodig

Hoe goed je ook voor je auto zorgt, het blijft altijd noodzakelijk om hem toch regelmatig van onderhoud te laten voorzien. Dat is nog steeds de beste methode om je auto en zo lang mogelijk leven te geven.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 18

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 28

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks