Redenen waarom je een elektrische scooter moet kopen 0 45

Elektrische voertuigen zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Dat geldt niet alleen voor auto’s, maar ook voor elektrische scooters. Dat komt onder andere doordat een elektrische scooter milieuvriendelijk is. Heb je nog meer redenen nodig waarom een elektrische scooter kopen slimmer is dan de aanschaf van een benzine scooter? In dit blogartikel krijg je zes redenen waarom de aanschaf van een elektrische scooter een slimme keus is.

#1 Beter voor het milieu

De elektrische scooter hoef je niet te voorzien van benzine om door de stad te kunnen tuffen. Zo voorkom je dat giftige stoffen, zoals stikstof en koolstofdioxide (CO2), in de lucht terecht komen. Deze gassen zorgen namelijk voor verzuring en op langere termijn voor opwarming van de aarde. Behalve dat ze slecht zijn voor het milieu, zijn de uitlaatgassen ook schadelijk voor jou en je medemens. Dus help jezelf en je omgeving een handje door een elektrische scooter te kopen. Je hoeft nu nooit meer langs het benzinestation. Vanaf nu laad je de scooter bij je thuis op via het stopcontact of aan een van de vele laadpunten bij jou in de buurt.

#2 Onderhoudskosten zijn verleden tijd

Benzine scooters moet je regelmatig langs een monteur brengen, omdat bijvoorbeeld het roetfilter moet worden gereinigd. Hoe ouder de scooter wordt, hoe meer hij slijt en hoe hoger de onderhoudskosten. Met een elektrische scooter heb je hier geen last van. Je bespaart niet alleen op benzine, maar ook op een regelmatig bezoek aan de garage.

#3 Geen dure verrassingen met elektrisch rijden

Tanken is niet meer nodig. Een bezoek aan de monteur is overbodig. Het enige wat je betaalt zijn de maandelijkse verzekeringskosten. Je kan dus al voor lange tijd vooruit budgetteren, omdat je precies weet hoeveel je scooter kost.

#4 Elektrische scooters zijn betrouwbaar

Het is altijd een bittere pil als je naar een belangrijke afspraak moet en je merkt dat je scooter niet start. Dat was soms het geval met een oude benzine scooter. Met een elektrische scooter is dit voorgoed verleden tijd. Een elektrische scooter start altijd, mits hij goed is opgeladen aan het lichtnet. Je hebt dus nooit meer zorgen dat je nu te laat komt voor je werk of andere dringende afspraken.

Elektrische scooters zijn betrouwbaar

#5 Veel (kilo)meters maken met een grote actieradius

Met een elektrische scooter hoef je je geen zorgen te maken dat je onderweg ergens stil komt te staan. Er zijn merken en types die een actieradius tot wel 100 kilometer hebben. Als je scooter goed is opgeladen, kun je er in Nederland heel ver mee komen. Een ander voordeel is dat je op de scooter soms nog meer ziet van de omgeving dan wanneer je met de auto gaat. Vooral in de zomer is het heerlijk onderweg genieten.

#6 Met een elektrische scooter kom je overal

Omdat je met elektrisch rijden geen uitstoot van milieuvervuilende gassen veroorzaakt, is het toegestaan om overal te rijden. Steeds meer steden verbieden de toegang van de ouderwetse benzine scooters. Amsterdam en Utrecht zijn de pioniers van dergelijke maatregelen. Het is ook fijn rijden in natuurgebieden. Naast energiezuinig is elektrisch rijden ook geruisloos. Je veroorzaakt geen overlast voor de dieren in de weilanden, sloten of bossen.

Waar kies jij voor?

Zoals je ziet zijn er meerdere redenen om te kiezen voor elektrisch rijden als je oude (benzine) scooter versleten is. Bekende merken die meegaan met de elektrische trend zijn Vespa en Niu. Behalve dat je lief bent voor je portemonnee en de natuur, kun je ook opnieuw kiezen voor je favoriete merk. Veel fijne kilometers gewenst!

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 18

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 28

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks