Vier manieren om voetbal nóg spannender te maken voor jezelf 0 345

Vier manieren om voetbal nóg spannender te maken voor jezelf

De machtige WK-finale ligt bij iedereen nog vers op het geheugen. De Argentijnse heethoofden met Messi als leider namen het op tegen de regerende wereldkampioenen uit Frankrijk. Het jonge broekie Mbappe – hoe je het ook uitspreekt – kon ook op veel sympathie rekenen bij het miljoenenpubliek. En hoe de finale uiteindelijk na 6 goals, toch vanaf de penaltystip werd beslist, maakte het geheel natuurlijk een compleet gala van alles wat de voetbal te bieden heeft.

Nog spannender?

Zou je me geloven als ik zou zeggen dat voetbal nóg spannender kan worden? Er zijn verschillende manieren waarop je zelfs een saai en onbenullige wedstrijd uit de lagere klassen van bijvoorbeeld Slovenië spannend voor jezelf kan maken. 

Tip #1 Groot scherm

Je hebt natuurlijk altijd een groot scherm nodig om de beste voetbal kijkervaring te beleven. Je kunt eigenlijk niet een finale kijken op een telefoon: hoe goed je pixels ook zijn, de bal is gewoon te klein. Je zou er pijn in de ogen van krijgen. Het is natuurlijk helemaal geweldig om een groot flatscreen op een warme zomeravond in je tuin te kunnen zetten om zo samen met je vrienden naar de spannendste finales te kijken.

Tip #2 Kansspelen

Eén manier om een spannende kwart- of halve finale van de Champions League, de Europa Cup of de Nations League nog spannender te maken voor jou is bijvoorbeeld gokken op voetbalwedstrijden. Met een eigen account op een gokwebsite kun je makkelijk wedden op verschillende aspecten van het voetbal: wie er een penalty krijgt, hoeveel gele of rode kaarten en of jouw sterspeler wel of niet een doelpunt maakt. Je kunt er al gauw een zakcentje mee bijverdienen als je een beetje talent hebt in het schatten wat jouw favoriete clubs gaan doen.

Tip #3 Chips en bier

Het klinkt misschien cliché: maar zonder een bakje borrelnootjes en frisdrank is een wedstrijd al snel een lange zit. Maak het genot van een spannende wedstrijd nog groter door een lekkere zak chips in te slaan en een speciaal biertje van jouw favoriete merk. Op die manier kan je optimaal genieten van een voetbalwedstrijd.

Tip #4 Kijk samen met vrienden

Chips en bier is natuurlijk ook dé manier om vrienden en kennissen te ‘lokken’ naar jou toe om lekker samen te kijken: samen is veel leuker, alleen is ook maar alleen. Je kunt met elkaar een weddenschap aangaan, de laatste analyses aan elkaar geven, commentaar geven op elkaar en wellicht ook juichen om een doelpunt. Het is een grote gezelligheid als jouw favoriete club wint: win je niet, dan heb je troost aan elkaar.

Tip #5 Wees op de hoogte

“Wie speelt er in het wit”, is een potentiële vraag die de ongeïnteresseerde kijker die toevallig meekijkt zou kunnen vragen. Voor zo iemand is voetbal een nutteloos geren achter een bal aan. Daarom is het belangrijk om te weten wat er gebeurt in de voetballerij: als je een beetje volgt wat er op de transfermarkt gebeurt, welke spelers het spel kunnen maken en hoe de verhoudingen liggen, dan is het kijken van een wedstrijdje al gauw veel leuker. Lees je dus goed in, voordat je een wedstrijd gaat kijken. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wedden op voetbal? Hier moet je op letten 0 1109

Wedden op voetbal? Hier moet je op letten

Wedden op sportwedstrijden is door de jaren heen ontzettend populair geworden. Het wordt inmiddels zelfs beschouwd als een van ’s werelds snelst groeiende industrieën. Van alle sportweddenschappen die over de wereld worden gevoerd, heeft voetbal verreweg het allergrootste aandeel. Dat heeft verschillende redenen.

Voetbal behoort tot een van de meest bekeken sporten wereldwijd. Ook in Nederland is de populariteit duidelijk voelbaar. We zitten massaal aan de buis gekluisterd wanneer het Nederlands Elftal speelt, maar zijn de rest van de tijd opgedeeld in groepjes door het hele land. Soms zijn fans zelfs heel fanatiek in het volgen van hun favoriete club en missen ze geen enkele wedstrijd. Het is dan ook geen wonder dat vooral weddenschappen op voetbal erg populair zijn. Bovendien zijn ze ook nog eens relatief eenvoudig. De meeste weddenschappen bestaan uit het voorspellen van de winnaar en de eindscore.

Ook geïnteresseerd in het wedden op voetbal? Of gewoonweg nieuwsgierig over hoe je dit precies moet aanpakken? In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

Verschillende gokmogelijkheden

Hoewel de meeste weddenschappen in het voetbal vrij eenvoudig zijn, zijn er nog meer mogelijkheden. Deze zijn met name voor gokkers die dit al vaker hebben gedaan en zeer veel verstand hebben van voetbal. Hierbij wed je bijvoorbeeld op degene die een goal gaat maken, op hoeveel hoekschoppen er gedurende de wedstrijd worden gegeven, hoeveel extra minuten er worden gegeven of het aantal gele of rode kaarten dat zal worden uitgedeeld.

Natuurlijk zijn dit gokjes die lastiger te maken zijn. Daarom is dit echt aan de ervaren gokkers besteedt. Groot voordeel van deze complexe sportweddenschappen is dat er vaak goed geld mee te verdienen is. Dit in tegenstelling tot de wat meer simpele mogelijkheden waarbij enkel de eindstand wordt voorspeld.

Bekijk op OnlineWedden24.com welke mogelijkheden er precies zijn en waar jij je het meest prettig bij voelt. Ben je iemand die liever een grotere gok waagt? Of hou je het simpel?

Blijf op de hoogte van het laatste voetbalnieuws

Als echte voetbalfan hoeven we je vast niet te vertellen dat het belangrijk is om de laatste nieuwtjes in de gaten te houden. Hou je kennis zoveel mogelijk up-to-date. Hoe spelen de verschillende ploegen? Wie strijdt er zo tegen elkaar? Hoe hebben ze dit in het verleden gedaan? Enzovoorts. Op die manier kan je beter voorspellen hoe de wedstrijd gaat lopen en wie er mogelijk in het voordeel zal zijn. Vervolgens plaats je eenvoudig jouw gedachtes in de poule bij VoetbalWedden.net en is het enkel nog afwachten.

Online wedden

Het is tegenwoordig ook heel goed mogelijk om live te wedden. Dit betekent niet dat je van tevoren je definitieve gedachte hoeft door te geven. Je kan ook pas halverwege de wedstrijd wedden. Op die manier sluit je de weddenschap op het juiste moment af. Zet bijvoorbeeld in op momenten waar het spannend wordt en je al een beetje kunt bedenken hoe de wedstrijd verder zal verlopen. Bijvoorbeeld omdat één van de beste spelers met een blessure van het veld wordt gedragen of omdat je de tegenpartij wel heel gevaarlijk vindt spelen. Op deze manier kan je heel gemakkelijk weddenschappen winnen.

Vergis je niet, dit is moeilijker dan het lijkt. Daarom vereist het wel wat oefening en meer ervaring. Begin daarom altijd met kleine bedragen. Op die manier is het niet al te erg als een weddenschap misloopt. Let dus goed op.

7 Redenen om jouw sportschool lidmaatschap te annuleren 0 915

7 Redenen om jouw sportschool lidmaatschap te annuleren

Begrijp ons niet verkeerd, we zijn allemaal voor lidmaatschappen van een sportschool omdat we geloven dat het veel waarde en voordelen heeft om naar een sportschool te gaan.

Maar vandaag besteden we meer aandacht wat de meest voorkomende redenen zijn om een sportlidmaatschap op te zeggen bij een sportschool.

Reden 1 van de opzegging: Geen motivatie meer om naar de sportschool te gaan

Simpel gezegd, om welke reden dan ook, je gaat gewoon niet naar de sportschool. Het kan een gebrek aan motivatie zijn, de hygiëne, ‘die’ persoon op de apparatuur, of je voelt de vibe gewoon niet meer. Als je een tijdje niet bent geweest, dan begint je automatische incasso natuurlijk je centen uit je portemonnee te knijpen.

Reden 2: Het wordt te druk

Als we naar een sportschool gaan, willen we meestal naar binnen en naar buiten om onze training te doen. Er zijn veel mensen die daarheen gaan voor de sociale ervaring, wat absoluut prima is, maar we horen helaas dat andere leden geen rekening houden met anderen. Vaak horen we deze klacht, waarbij iemand op een apparaat zit en het vasthoudt door zijn handdoek op het fitnessapparaat te laten liggen. Of je wilt een apparaat gebruiken en het is een ruimte geworden waar iedereen rondhangt. Dit kan erg frustrerend zijn als je er bent voor een snelle training. Meer dan waarschijnlijk heeft iedereen deze ervaring op de een of andere manier gedeeld.

Reden 3: Wijzigingen in het sportschema

Dit is een andere situatie die net zo frustrerend kan worden. We hebben het over het algemeen allemaal druk, dus misschien ben je lid geworden van een sportschool omdat er regelmatig fitness lessen zijn gepland. Plotseling blijven de lesroosters veranderen, of de lessen worden steeds geannuleerd omdat de fitnessinstructeur niet komt opdagen!

Reden 4: Je gebruikt niet alle fitnessapparatuur

Je bent waarschijnlijk verkocht door het feit dat de sportschool honderden verschillende apparaten heeft die je zou kunnen gebruiken. Dan… je realiseert je later dat je er uiteindelijk maar een paar gebruikt. Sommige leden brengen zelfs het grootste deel van hun tijd door in een bepaalde zone van de sportschool, wat je niet echt de waarde van je lidmaatschap geeft. Als jij dit bent, moet je jezelf afvragen, is dit de beste manier om je geld aan je lidmaatschap te besteden? En zou dat lidmaatschapsgeld ergens anders kunnen worden vervangen?

Reden 5: Het is gewoon niet zo handig meer

Gemak is de meest voorkomende reden waarom mensen lid worden van hun plaatselijke sportschool. Meestal kies je de locatie die goed voor jouw werkt. Tenzij de faciliteit iets heel unieks heeft, zijn we misschien bereid om verder te reizen. In de meeste gevallen is gemak echter een grote factor, omdat sommige leden misschien een jong gezin of kleine kinderen hebben om aan te denken, of ze hebben een druk leven en de sportschool verderop past goed in hun schema. De meeste mensen zullen lid worden van een sportschool die zich binnen een straal van 5 km van hun huis of werkplek bevindt, dus als het gemak uit de vergelijking wordt gehaald, is het vooruitzicht op een sportschool lidmaatschap misschien niet zo aantrekkelijk meer.

Reden 6: Het duurt 15 minuten of meer om daar te rijden

Als je vanaf bord nummer 5 van je werk vertrekt op weg naar je sportschool, maar vast komt te zitten in het verkeer en het duurt nog eens 15 minuten, dan zul je waarschijnlijk niet de moeite nemen. Je zou waarschijnlijk in de verleiding komen om in plaats daarvan rechtstreeks naar huis te gaan!

Mensen hebben het druk en hebben die luxe niet meer met de tijd. Langere werkdagen of laat terugwerken is tegenwoordig heel gewoon. Als je eenmaal bent gestopt met werken, is de kans groter dat je een paar drankjes drinkt of gewoon thuis ontspant met jouw gezin.

Dus 15 minuten kunnen behoorlijk lang lijken om naar een sportschool te rijden. Vooral als je naar een les probeert te komen en als je denkt dat je misschien te laat komt, dan kan het doel voorbijschieten.

Reden 7: De kosten van een fitness lidmaatschap

Probeer eerst jouw lidmaatschap in de wacht te zetten als je nog steeds niet zeker weet wat je aan het doen bent. Maar als je niet optimaal gebruikmaakt van je sportschool lidmaatschap, kun je het beste zo vroeg mogelijk basic fit opzeggen, of een andere sportschool. Elke maand, soms elke week, betaal je een automatische incasso en het kan allemaal oplopen, dus stel je voor waar je dat geld voor had kunnen gebruiken? Je had genoeg kunnen hebben om op een broodnodige vakantie te gaan of misschien te investeren in een ander type fitness service. Een abonnement opzeggen zorgt gewoonweg voor lagere vaste kosten per maand voor ieder. Kijk dus kritisch naar je vaste kosten iedere maand!

 

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks