Zo vind je in enkele stappen het ideale toilet voor thuis 0 221

ideale toilet

Een nieuwe toiletpot kopen klinkt vaak gemakkelijker dan het in werkelijkheid is. Wanneer mensen voor het eerst op zoek gaan naar een toilet, komen ze er al snel achter dat het aanbod groter is dan verwacht. Zo groot zelfs, dat het haast een beetje overweldigend kan voelen. Daarom is het niet vreemd dat je tijdens je zoektocht met vragen zit. Want voor welke toiletpot kun je nu het beste kiezen?

Bij de zoektocht naar het juiste toilet is het allereerst belangrijk om de selectie een stuk kleiner te maken aan de hand van de eigen persoonlijke voorkeuren. Hierdoor wordt het aanbod al direct een stuk overzichtelijker en is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken. Hoe je dit doet, leggen wij in dit artikel aan de hand van enkele simpele stappen uit.

De verschillende soorten toiletpotten

Er zijn heel wat verschillende soorten toiletpotten verkrijgbaar. Gelukkig maar. Want dit betekent ook dat het voor iedereen mogelijk is om het perfecte toiletpot uit te kiezen. Over het algemeen kunnen we alle toiletpotten onderverdelen in de volgende 3 categorieën:

  1. Staande toiletten

Dit was vroeger de meest populaire toiletpot. Je zag ze in werkelijk iedere woning. Inmiddels wordt deze toiletpot iets minder vaak gebruikt, maar dat neemt niet weg dat hij nog steeds geliefd is. Het grootste voordeel van een staand toilet is dat dit een relatief voordelige optie is. Aan de andere kant vraagt het nog wel om een afzonderlijk reservoir en oogt het toilet minder modern dan bijvoorbeeld een wandcloset.

  1. Duobloktoiletten 

Duobloktoiletten zijn net als staande toiletten een goedkoop alternatief voor de wandcloset. Het grootste voordeel van deze toiletten ten op zichte van staande toiletten is dat ze al over een ingebouwd reservoir beschikken. Hierdoor beschik je over een alles-in-één toiletpot. Je bent direct klaar!

Duobloktoiletten

  1. Wandclosets

Wandclosets zijn tegenwoordig ontzettend geliefd en worden in heel veel woningen gebruikt. Het grootste voordeel van het wandcloset is dat deze de badkamer of de toiletruimte een stijlvolle en moderne look geeft. Houd er wel rekening mee dat je wel nog een inbouwreservoir moet plaatsen.

Diepte van het toilet: waar kies je voor?

Naast het type toiletpot is het ook nog belangrijk om over de diepte na te denken. De meeste mensen zullen voor een standaard maat kiezen, maar in sommige gevallen is het ook verstandig om over andere maten na te denken. Bijvoorbeeld in het geval van mensen die slecht te been of invalide zijn. Zij hebben vaak baat bij een verlengd toilet. En in sommige gevallen kun je juist weer beter voor een compact model kiezen. Bijvoorbeeld om ruimte te besparen in de badkamer of toiletruimte.

Bedenk wel goed dat je voor een aangepast toilet ook een aparte toiletbril moet aanschaffen. Hiervoor kun je uiteraard geen universele toiletbril gebruiken.

Diepspoel- of vlakspoeltoilet?

Wanneer je kiest voor een nieuwe toiletpot, zal je ook voor de keuze tussen een diepspoel- of vlakspoel komen te staan. Het grootste verschil tussen deze twee is dat alles bij een vlakspoeltoilet eerst opgevangen wordt, alvorens je dit kunt doorspoelen. Bij een diepspoel komt het terecht in het water terecht. Beide soorten hebben zowel voor- en nadelen. Het is dus met name belangrijk welke voordelen (en nadelen!) voor jou het zwaarst wegen.

Aan de hand van bovenstaande stappen vind je eenvoudig het toiletpot wat bij jou past. Kom je er niet uit? Vraag dan om advies bij een speciaalzaak. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe laat ik mijn bedrijfswebsite opvallen? Vier tips om klanten aan te trekken 0 64

bedrijfswebsite opvallen

Na lang wikken en wegen, heb je besloten om je eigen pad te kiezen en dat het ondernemerschap helemaal voor jou is. Je start je eigen bedrijf. Maar… hoe kom je nu aan klanten? De belangrijkste manier om tegenwoordig klanten aan te trekken is via het internet. Een opvallende bedrijfswebsite is daarbij essentieel. Hoe zorg je ervoor dat jouw website eruit springt? En dat klanten terug bij jou blijven komen? Met deze vier tips maak je alvast een goede start.

Tip #1: Maak je website overzichtelijk

Er is geen betere bedrijfswebsite dan eentje waarbij je in één oogopslag ziet welke producten en diensten het aanbiedt. Je belandt op de homepagina en je ziet gelijk een heel productenoverzicht met korte beschrijvingen erbij. Helemaal een bonus als er ook plaatjes bij staan. Goede visuals die de tekst ondersteunen zorgen er namelijk voor dat wat jij aanbiedt nog beter hangen in het geheugen van een websitebezoeker blijft hangen. Een goed voorbeeld van zo’n website is Scatters Casino Promotions. Als je daar op de homepagina uitkomt, heb je gelijk een goed overzicht van alle soorten promoties die zij aanbieden. Doordat er ook goed gebruik wordt gemaakt van ondersteunende visuals, blijven de verschillende promoties goed in het geheugen hangen.

Tip #2: Bied originele content aan

De meesten van je toekomstige klanten zullen je website via Google vinden. Hoe kom je nu zo hoog mogelijk in de ranglijst van deze zoekmachine? Originele content. De huidige Googlezoekmachine waardeert originele content en al helemaal als je vaker over eenzelfde onderwerp uit je eigen branche schrijft of blogt. Bedenk bijvoorbeeld wat voor een vragen klanten over jouw producten of diensten kunnen hebben. Gebruik deze vragen voor blog posts en andere nieuwsartikelen op je website en grote kans dat Google dit oppikt en jouw website hoog op de ranglijst neerzet. In een vorige blog post van Mannencenter, werden al wat andere tips voor het maken van content gedeeld.

Tip #3: Geef klanten een reden om terug te blijven komen

Het is gelukt, de eerste websitebezoekers stromen binnen! Maar… hoe laat je ze nu terug komen? Want hoe vaker een bezoeker jouw website bezoekt, des de groter de kans dat hij of zij ook daadwerkelijk iets koopt. Een goede manier om dit te doen is door promoties of aanbiedingen op een specifieke dag aan te bieden. Zoals bijvoorbeeld de free spins Wednesdays promotie van Scatters. Deze promotie geldt alleen op woensdagen, waardoor klanten sneller geneigd zijn op woensdagen terug te komen naar de website.

Tip #4: Vertel een verhaal

Hoe maak je jouw website nu zo memorabel dat bezoekers het niet alleen zullen onthouden, maar ook anderen erover zullen vertellen? Door het vertellen van een verhaal. Mensen zijn van nature geneigd om goede verhalen te onthouden en door te vertellen. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf? Vertel dit op een creatieve manier op jouw website en deze zal er echt uitspringen. Een heel goed voorbeeld van een website waarbij het verhaal centraal staat is Nomadic Tribe. Met video’s, foto’s en teksten aan het begin van de website vertellen zij eerst hun verhaal voordat ze onderaan hun homepagina hun product aanbieden.

 

Printen vanaf mobiele telefoon 0 54

Printen vanaf mobiele telefoon

Elke dag weer worden overal ter wereld miljoenen foto’s genomen met mobiele telefoons. We plaatsen de foto’s op social media of sturen ze door naar vrienden. Heel vaak worden de foto’s van de mobiele telefoon niet afgedrukt maar bewaard op het geheugenkaartje om uiteindelijk te verdwijnen. Hartstikke zonde want je geniet zoveel meer van een uitgeprinte foto. Ook foto’s vanaf je mobiele telefoon kun je eenvoudig en in hoge kwaliteit zelf afdrukken. We vertellen je graag hoe je dat doet.

Kwaliteit foto’s sterk verbeterd:

De kwaliteit van de foto’s die je kunt maken met je smartphone is sterk verbeterd. Qua aantal megapixels hoeft een smartphone vandaag de dag niet meer onder te doen voor een professionele camera. Neem eenvoudig panorama foto’s of macrofoto’s met je mobiel. Wanneer je de foto’s in originele afmeting bewaard is de kwaliteit prima voor een prachtige afdruk. Alleen hoe krijg je nou snel die foto vanaf je mobiel naar de printer zonder allerlei omslachtige handelingen. Wanneer je beschikt over een wifi printer kun je foto’s vanaf je smartphone direct versturen naar de wifi printer. Zonder kabeltjes of gedoe. Je kunt hiervoor gebruik maken van de gratis app HP smart wanneer je een HP printer hebt, maar ook andere printers hebben inmiddels apps om snel foto’s af te drukken vanaf de smartphone.

Kleurenprinter of fotoprinter:

Voor veel mensen is een kleurenprinter of een fotoprinter hetzelfde apparaat. Niets is echter minder waar. Een fotoprinter is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en heeft daarom meer dan de 4 standaard cartridges die een kleurenprinter heeft. Vaak is fotozwart als extra cartridge toegevoegd of een cartridge met lichte tinten geel, magenta of cyaan. Op deze manier print je jouw foto’s op de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij moeten we nog wel even aantekenen dat niet alleen de printer verantwoordelijk is voor de kwaliteit. Ook het gebruikte fotopapier heeft een hoge invloed op het uiteindelijke eindresultaat. Hoe zwaarder het fotopapier des te beter de kwaliteit en levensduur van de foto’s is. Je kunt kiezen voor mat, glossy of hoogglans fotopapier

Print abonnement:

Wanneer je vaak foto’s en andere zaken print kan het voordelig zijn om een print abonnement af te sluiten. Op die manier kun je elke maand een bepaald aantal prints maken tegen een vaste lage prijs. HP instant ink is een prima voorbeeld van zo’n print abonnement. Je printer bestelt vanaf nu zelf inkt of een toner zodat je nooit meer zonder zit op een moment dat je wilt printen. Handig toch?

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks